Dans din nabo – et danseprojekt i Skjød i 2017

I 2017 får borgerne i Skjød mulighed for at deltage i det nyskabende danseprojekt med titlen ’Dans din nabo’. Her vil et internationalt team af kunstnere bo i Skjød i flere perioder for at lave en danseforestilling med og for landsbyens borgere. Projektet er udvalgt til at være en del af kulturhovedstadsprojektet Rethink 2017.

Dans din nabo hedder projektet – og det er ment helt bogstaveligt. Den internationale kunstnergruppe hello!earth besøger i 2017 Skjød i flere perioder for at møde borgerne og skabe kunstneriske møder mellem dem.  I møderne dykker deltagerne ned i deres egen personlige historie gennem dansens perspektiv, og projektet skaber en helt ny slags danseforestilling ved at lade deltagerne selv lave forestillingen OG selv deltage i den endelige forestilling.

For Skjød vil projektet betyde en masse nye muligheder for at mødes, at være kreative og simpelthen have det sjovt sammen med sine naboer. Det er tanken at projektet skal styrke sammenholdet i landsbyen og skabe nye relationer på tværs.

Projektet er skabt i samarbejde med Bora Bora – dans og visuelt teater for at skabe nye relationer gennem dans.

Du kan se producer Lotte Kofod Ludvigsen præsentere projektet i dette indslag fra TV2 Østjyllands udsendelse Kulturkampen. Starter ved 24. minut:

http://www.tv2oj.dk/arkiv/2015/11/25?video_id=63147&autoplay=1

Projektet vil blive præsenteret til fællesspisnings frokosten søndag den 31. januar . Så sæt allerede nu kryds i kalenderen, det bliver nyt og spændende.

Skjød Forsamlingshus
Hanne Wind-Larsen

Der er lukket for kommentarer.