Hjertestarter på vej til Skjød

Kunsten at redde liv

 
Vi er en forening der hedder “Kunsten at redde liv” vi er et Randers-projekt, som startede i august måned 2012. Vi sætter fokus på at udbrede budskabet om bedre uddannelse i førstehjælp, samt benyttelse af hjertestartere til foreninger, institutioner og mindre bysamfund. Et område hvor vi ved, vi kan gøre en forskel og være med til at redde liv. 

Vi har bla. torsdag d.20.06.2013 overrakt en hjertestarter til Mariager midtby, under Emmelie de Forest´s hyldestfest i byen, hvor vi også malede et flot maleri med Emmelie.
D. 30.06.2013 overrakte vi en hjertestarter til byen Vellev som ligger imellem Ulstrup og Langå og på vores hjemmeside kan du se alle de andre byer der har fået hjertestartere.

Vi har nu gang i et større projekt i Favrskov kommune hvor der er 21 byer der mangler hjertestartere og der i blandt din by Skjød

Vi vil samle ind til en hjertestarter og hjertestarterskab som koster 20.000 kr og håber vi kan finde 15 virksomheder der vil støtte op om dette og hver give 1000 kr. og 1 hovedesponsor der vil give 5000.-.

Virksomhederne vil alle komme på en sponsortavle som vi vil hænge op ved siden af hjertestarteren, så alle i byen kan se hvem der har været med til at donér hjertestarteren til Skjød.

 15 lokale sponsor giver 800 kr. ekskl. moms (1000 kr. incl. moms)

Lokale sponsor får:

1.Firma navn på sponsor tavle.

2. Omtale i vores pressemeddelse.

 

En hovedsponsor giver 4000 kr ekskl. moms (5000 kr incl moms).

Hovedsponsor får:

1. Hovedsponsor skrift på sponsor tavle.

2. Omtale i vores pressemeddelse.

3. Sponsor logo på vores hjemmeside www.kunstenatreddeliv.dk (med link til din hjemmeside)

4. Omtale på vores facebook.

5. Link på din hjemmeside at du støtter “kunsten at redde liv”

6. Du får et hjertemaleri 30×40 malet af Hanne Kogh. (kan ses på vores hjemmeside)

Overrækkelsen af hjertestarteren bliver ved Hammel hestemarked d.07.09.2013, hvor borgmesteren i Favrskov Nils Borring, vil overrække dem og holde en tale.

Du er meget velkommen til og læse mere om os på www.kunstenatreddeliv.dk

Venlig hilsen
Shannie L. Kjær
Tlf.: 2043 0815

 

 

Der er lukket for kommentarer.