Invitation til gratis frokost-fællesspisning i Skjød

I forbindelse med en af de største kulturbegivenheder i Favrskov Kommunes deltagelse i   kulturhovedstad Aarhus 2017, inviteres til gratis frokost-fællesspisning i Skjød Forsamlingshus lørdag den 11. marts kl. 12.30. Kulturprojektet ”Dans din nabo” starter forberedelserne til det alternative teaterprojekt, som løber af stabelen til september/oktober i Skjød. Til fællesspisningen har de professionelle teaterfolk fra København og fra andre steder i Europa forberedt en introduktion til forløbet, som strækker siger sig over 4 måneder, hvor Skjøds indbyggere bliver værter for op til 7 kunstnere, som skal bo i byen og involvere beboerne i Skjød og de omkringliggende landsbyer.

Alle landsbyboere i og omkring Skjød, Vitten, Lyngå og Granslev inviteres til den gratis fællesspisning på lørdag i Skjød Forsamlingshus.

Maden til fællesspisningen får at maskulint præg, idet fem kulinarisk interesserede mænd fra Skjød står for madlavningen. Det bliver en spændende gastronomisk oplevelse, som vil bære præg af mændenes forkærlighed for særlige ingredienser i et godt måltid.

Skjød Forsamlingshus håber på stor tilslutning til arrangementet.

Tilmeldingsfrist er torsdag den 9. marts kl. 24.00 til: e-mail: 8690074(at)mail.dk eller på mobil 86 96 09 43 efter kl. 17.30 eller i postkassen ved forsamlingshuset i Skjød.

 

Der er lukket for kommentarer.