Julen kom til Skjød

Jul-2010-FiskedammenDer var høj julestemning i Skjød 1. søndag i advent. Skjød Forsamlingshus havde traditionen tro indbudt til julehygge i Skjød Forsamlingshus d. 1. søndag i advent. Dagen startede med et flot gratis kagebord.

Det var dog ikke helt uden bagtanke at kagen var gratis, da ideen var at medlemmerne af huset skulle betale for deres medlemsskab i af huset. Det var der ca. 1/3 af medlemmerne der gjorde, derved sparer bestyrelsen en del tid på opkrævning ved medlemmerne.

Betyrelsen for Skjød Forsamlingshus havde også fået stablet en flot tombola på benene med mange fine præmier. Blandt de mere eksotiske gevinster var 3 fasaner med fjer og det hele. Tombolaen var dagen igennem velbesøgt og mange kunne drage hjem med fine gevinster. Der skal her lyde en stor tak til alle, der havde givet gevinster til tombolaen.

Jul-2010-JulemandenTil de mindre børn var der en fiskedam og de mange børn tømte hurtigt dammen for gevinster. Udover dette var der også lavet en lille konkurrence for både børn og voksne. Vinderne blandt børnene blev Malte, Søren og Anders, som alle bor på Hejnskildevej. Blandt de voksne blev den dygtige vinder Rosa Højgård.

Kl. 16.45 havde Skjød Borger- Idrætsforening fået Julemanden til at komme på besøg ved Gadekæret. Han havde taget en lille gave med til børnene, og sørgede også for at juletræet på øen i Gadekæret blev tændt, sammen med lyset på kirken i det flotte, men også kolde vintervejr.

Efter at lysene var tændt var der Luciaoptog i kirken, og den lange og hyggelige dag sluttede med Jyttes suppe og tarteletter i Skjød Forsamlingshus.

Jul-2010-Lyset

Der er lukket for kommentarer.