Masser af klassiske biler ved gadekæret i Skjød

Der er noget idyllisk over et gadekær. Sådan et har man i landsbyen Skjød midt mellem Hammel, Hadsten og Langå, men lørdag den 2. september bliver netop dette gadekær endnu mere idyllisk. Her vil man nemlig kunne opleve en række klassiske biler.
Årsagen er den, at Aarhus Automobil Sport den dag afvikler sit Au2Parts-Eurodeal-løb, og her vil deltagerne gøre holdt ved gadekæret i Skjød i tidsrummet fra klokken 11.05 til 12.05.
 Klassiske biler i idylliske rammer. Lørdag den 2. september stopper veteranerne ved gadekæret i Skjød.

”Løbet er den fjerde af seks afdelinger af FDM DASU Classic, der er en turnering for ejere af klassiske biler,” fortæller Hans-Ole Nielsen, der er løbsleder for løbet, som Aarhus Automobil Sport arrangerer.
”Det er den perfekte måde at bruge sin historiske eller klassiske bil til andet og mere end bare det ugentlige træf ved Kalø Vig. Der er tale om historisk pålidelighedsløb, hvor man ude i den normale trafik på de mindre befærdede veje skal køre en række såkaldte sekundetaper, hvor det gælder om at holde en bestemt gennemsnitshastighed.”

Deltagerne starter lørdag formiddag hos Carl Christensen A/S i Brabrand, og herefter bevæger de sig rundt på en 230 kilometer lang rute, og udover stoppet ved gadekæret i Skjød gør man også holdt ved Laven Station og Restaurant Gammel Høver i Galten, hvor de første deltagere kommer i mål ved 16.40-tiden.
Skynd dig langsomt – De gamle biler bliver luftet ved Aarhus Automobil Sports Au2parts-Eurodeal-løb den 2. september.

Nærmere informationer:

Hans Ole Nielsen, telefon 40 40 85 01.

Der er lukket for kommentarer.