Skjød Forsamlingshus klar til en ny sæson

Der er startet på en frisk i Skjød Forsamlingshus på flere måder. Med en historisk stor udskiftning af ’gamle’ bestyrelsesmedlemmer med hele fire mand, og med indtrædelsen af fire nye, er der lagt op til en sæson præget af både tradition og nye idéer, der allerede så småt er begyndt at blomstre. I weekenden stod den store forårsklargøring for døren og nye som gamle medlemmer arbejdede side om side med at male og rengøre forsamlingshusets lokaler, der nu står flotte og klare til en masse spændende arrangementer i løbet af året med både fællesspisning, sommerfest, koncert og julehygge på programmet.

De fire afgåede bestyrelsesmedlemmer er blandt andre formand Henny Josefsen, der har været med i 14 år. Henny kan fortælle om en lang formandsperiode, hvor tankerne i høj grad bæres mod de gode oplevelser med bl.a. den store ombygning i 2010 som et af højdepunkterne. Derudover udtræder Mette Fiil, der har været med siden 1997 og varetaget mange vigtige opgaver i bestyrelsen, Lone Omann, der blandt andet var idé-kvinden bag den succesfulde vinsmagningsaften i 2013 samt Erik Bach, der med sin håndværksmæssige baggrund har svinget hammeren i den viceværtfunktion, der nu overtages af Allan Nielsen.
DSC_0473

De nye bestyrelsesmedlemmer består derudover af Helena Stolze, der indgår som suppleant, Lone Møller Hansen, der indtager kassererposten efter den nye formand, Bjarne Andersen, samt Katja Lund, der overtager sekretær- og PR-opgaver efter Mette Fiil.

Tanken med Skjød Forsamlingshus har altid været at skabe et mødested, hvor en fælles ånd blandt områdets lokale kan vokse, og det vil fortsat være den nye bestyrelses mål i årene fremover – men som sagt: med et ’nyt’ twist.

Af Katja Lund

Der er lukket for kommentarer.