Sommerfesten i Skjød 2011 er veloverstået…

Vi startede kl. 9 med flaghejsning. Inden menighedsrådet bød påkaffe og rundstykker, var der en munter morgenandagt ved provst Anders Bonde og musikken til salmerne sørgede Niels Hellemann på saxofon og Orla Jensen på harmonika for.

Herefter kom kanoerne i vandet, hoppeborgen blev pustet op og kirketårnet blev åbnet for besøgende.Der er en rigtig flot udsigt over Skjød og omegn deroppe fra.

Herefter var der paradekørsel af de flotte special- og veteranbiler og -motorcykler. Publikum skulle kåre deres favorit og det blev en VW Bobbel 151, 1200 Cabriolet fra 1961 ejet af Jørn Gaardsvig fra Hinnerup. Connie Svendsen og Villy Skovfoged delte 2. pladsen.

Nu var det tid til den hårde dyst i tovtrækning. Kunne nordbyen vinde over sydbyen, der har vundet de seneste 2 år? De første to omgange gik til nordbyen, der vist var ved at glæde sig til at vinde håneretten, men så satte sydbyen alle kræfter ind, og vandt overlegent de næste 3 omgange – og dermed håneretten for 3. år i træk. Godt trukket af sydfolkene.

Efter den spændende dyst serverede jagtforeningen helstegt gris med tilbehør. Der blev solgt omkring 75 portioner, så lidt sulten var skjødserne da vist blevet.

Der var arrangeret naturvandring i Skjøds omegn, hvor man kunne høre spændende historier om de efterhånden få gravhøje, der er tilbage.

Sommerfest-2011-01En tur man kunne foretage til fods, på cykel eller i bil, hvilket gjorde det muligt for alle at deltage.

Vinden havde efterhånden lagt sig og i takt med at solen kiggede mere og mere frem, kom der også mere liv på gadekæret.

Uanset hvor dygtig en roer man er, så ender man altid enten i sivene eller under springvandet – til stor morskab for publikum. Voksenkonkurrencen på Gadekæret var i år en kapsejlads. To hold kæmpede hårdt for at vælte hinanden i vandet, og det betød, at Jens og Steen kunne spurte forbi og blive dagens vindere.

Børnene skulle samle kulørte plastikkugler, der var fordelt rundt på Gadekæret. Det gik heldigvis mere roligt for sig, og hvis deltagerne blev våde, skyldtes det vist vand fra springvandet..Vinderen af børnesejladsen blev: Sofie og Søren.

En dyst mange havde ventet på, var kampen om den gyldne kagerulle. Der er det nemlig os allesammen, der er dommere – og det betyder jo, at vi skal smage på de dejlige kager.

Sommerfest-2011-02Vinderen blev Connie Jørgensen, der fik kagerullen overrakt af Anne Mette Særkjær fra Skjød Borger- og Idrætsforening.

Så var dagens aktivitet ved Gadekæret ved at være veloverstået for i år, og de voksne skulle hjem og gøre sig klar til mexicansk festaften i Skjød Forsamlingshus.

Salen var flot pyntet med guirlander, kaktusser og kulørte lamper og den mexicanske buffet satte gang i alle sanser.

Jo, der er godt med krydderier i mad fra Mexico.

Sommerfest-2011-04Maria Høver blev kåret som den flotteste udklædte. Hun var næsten heller ikke til at kende. De lyse lokker var denne aften skiftet ud med sorte krøller. Og så til aftenens højdepunkt: Årets Skjødser 2011. Hvem mon ville vinde i år? Der var flere indstillede, men det blev Gert Thiede, Poul Henrik Valentin og Gert Frisch, der vandt. De tre herrer var indstillet for deres store “Skjød Støtter” arrangement, hvor der blev samlet 50.000 kr ind til Skjød Forsamlingshus’ ombygning i 2010. Gert Thiede og Poul Henrik Valentin var desværre ikke til stede, men Gert Frisch modtog glad statuetten. Foreningerne i Skjød, der arrangerer sommerfesten, kan se tilbage på et veloverstået arrangement, hvor en masse glade skjødsere – store og små – har hygget sig sammen ved vores flotte Gadekær.

HASTA LA VISTA OG VI SES TIL NÆSTE ÅRS SOMMERFEST

Der er lukket for kommentarer.